Hva er CLINICCARE®

CLINICCARE tilbyr avansert og profesjonell hudpleie med sin lille, men effektive linje av produkter med høyeste kvalitet, og med høye konsentrasjoner av aktive ingredienser, der lavmolekylær hyaluronsyre spiller en viktig rolle i alle produkter for dyp og langvarig fuktighetsgivende effekt. Tre serier rettet mot ulike behov og hudtyper, og enkle rutiner med rens, toner, essence og fuktighetskrem pleier huden på alle nivåer.

ENKELT OG MÅLRETTET

Filosofien bak varemerket er svensk, men produktene utvikles og produseres i samarbeid med flere universiteteter, forskningsretninger og bioteknologilabroratorier i blant annet Japan og i Sør-Korea. Hvert produkt er omsorgsfullt sammensatt og testet, og alt er basert på publisert vitenskapelig litteratur. Fokuset ligger på enkelhet og effektivitet – ved å øke fuktnivået (hyaluronsyre) og mengden protein (EGF) i huden, bremses utviklingen av aldringstegn. Kombinert med ingredienser og formuleringer som er rettet mot inflammasjon og skadde hudceller, kan huden holdes sunn og yngre lengre.

HVILKEN SERIE PASSER DIN HUD?

REFRESH
Denne serien tilbyr produkter som stimulerer cellefornyelsen, og som hjelper til med å forbedre hudens fasthet samtidig som huden berikes med dyptgående fukt. Her finner du blant annet en høy dose hyaluronsyre, og utglattende adenosin og argireline, som har en botox-lignende effekt på huden. Serien passer alle hudtyper, men er perfekt for en moden, tørr eller trøtt hud med tidlige aldringstegn.

GLOW
Denne serien tilbyr produkter som fremmer cellefornyelsen, og som hjelper til med å minimere hyperpigmenteringer og etterlater huden med en ny glød. Ingredienser som arbutin, mulbærekstrakt og peptider jevner ut en ujevn hudtone og forbedrer hudens spenst. Serien passer en solskadet, fuktfattig og gusten hud med hyperpigmenteringer.

PURE
Denne serien tilbyr produkter som behandler rødhet, inflammasjoner og urenheter og som inneholder blant annet betaglukan, kjent for å fremme hudens immunforsvar, og niacinamid som reparerer hudbarrieren og minimerer store porer. Serien passer best for en normal til fet, sensitiv, akneplaget og/eller stresset hud.

Er det vanskelig å vite hvilken serie som passer deg? Ta vår kostnadsfrie hudanalyse og velg CLINICCARE som merke, så vil våre hudterapeuter skape en hudpleierutine tilpasset akkurat deg.

HOVEDROLLEINNEHAVERNE

Lavmolekylær hyaluronsyre
Hyaluronsyre finnes naturlig i huden og har en unik evne til å binde fukt. CLINICCAREs sertifiserte hyaluronsyre er utvunnet av biologisk fermentasjon, og består av små molekyler (kun 5 nm) som har evnen til å penetrere ned til de dypere hudlagene, fukte fra innsiden og gi støtte til kollagen- og elastinstrukturen for å oppnå et fastere utseende. Alle produktene er designet for å gi dyp og langvarig fukt.

Hva er EGF?
EGF (Epidermal Groth Factor eller epidermale vekstfaktorer), spiller en sentral rolle i CLINICCAREs effektive sammensetninger, og er et protein (polypeptider) som forekommer naturlig i hudcellene våre. Deres opprinnelige mål er å reparere huden ved å fremme DNA-syntesen og celleregenerering. EGF har mange fordeler for huden – rynker glattes ut, fuktnivået forbedres og hyperpigmenteringer motvirkes. EGF stimulerer også oppdelingen av keratinocytter og fibroblaster, noe som etter hvert leder til en forbedring av hudens kollagen og elastin. Ettersom EGF reparerer huden ved å stimulere produksjonen av nye hudceller, forbedrer den også hudbarrierens kvalitet, noe som gjør det lettere for huden å minimere irritasjoner og holde på fukt.