Hvorfor velge CLINICCARE™?

Hvorfor velge CLINICCARE™?

CLINICCARE™ En av de mest innovative, profesjonelle hudpleiesamlingene i hele verden Den lavmolekylære hyaluronsyren er en av hovedkomponentene i CLINICCARE™ hudpleieprodukter. Hyaluronsyren spiller en viktig rolle i metabolske prosesser som en interaksjonsmodus og i cellulær syntese. Den beskytter cellulær immunitet og bidrar til å forebygge infeksjoner. En av de viktigste egenskapene til dette elementet er fuktighetsbevarende kapasitet i en vekt opptil 1000 ganger større enn sin egen. Den naturlige restaureringen av celler avhenger av nivået av hyaluronsyre i huden, som avtar med alderen. Dette er grunnen til at huden utsettes for ytre påvirkninger, og gjenopprettingsprosesser krever hyaluronsyre.

Problemet med absorpsjon av kunstig hyaluronsyre er at molekylene har en diameter på 3000 nm, mens det intercellulære rommet bare har en diameter på 100 nm. Dette er grunnen til at det er umulig for de kunstige hyaluronsyremolekylene å trenge inn i de dype lagene av huden - dette kan bare skje ved direkte injeksjon av hyaluronsyre. Nylig har japanske forskere utviklet hyaluronsyre med 5 nanometer molekyler, noe som betyr at dette kan trenge inn i de dypeste lagene av huden uten å bli injisert.

Hvorfor velge CLINICCARE™? Våre hudpleieprodukter er rettet mot profesjonell bruk og er kun tilgjengelige på medisinske klinikker, estetiske skjønnhetssalonger og spa. For øyeblikket er vi til stede i over 20 land rundt om i verden - blant annet: Tsjekkia, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Irland, Latvia, Nederland, Storbritannia, Norge, Moldova, Romania, Russland, Singapore, Slovakia, Sverige, Taiwan, Tyrkia og Ungarn.

CLINICCARE™ Resultater CLINICCARE™ produktene er teknologisk avanserte kosmetiske produkter med umiddelbare og synlige effekter. Disse hyaluronsyrekompleksene som brukes over hele verden, er tusenvis av ganger mindre enn de vanlige hyaluronsyremolekylene (nano-kapsulerte) og kan trenge dypt inn i hudens lag for å fukte og forynge fra innsiden. Den spesielle formelen sikrer bemerkelsesverdige resultater på grunn av den unike kombinasjonen av svært effektive aktive ingredienser. CLINICCARE™ bruker den nyeste teknologien for å oppnå det høyest mulige nivået av sikkerhet. Alle CLINICCARE™ hudpleieprodukter er utviklet for å garantere en grundig og langvarig fuktighet til huden.

Tilbake til bloggen